Raport për Lojërat Olimpike Verore Tokio 2020.
Raport për Lojërat Olimpike Verore Tokio 2020. Lënda: Raport për zhvillimin e ceremonisë solemne të nënshkrimit të kontratave me sportistët të
Kampionati i Republikës së Kosovës
Kampionati i Republikës së Kosovës Nënë organizimin e Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës,  sot në Prishtinë në pallatin e
RISI NË SHENJËTARI
RISI NË SHENJËTARI Viti 2013 është viti i zbatimit të legjislacionit  dhe i zhvillimit të Programit sportiv me futjen
REZULTATI I GARAVE NË KAMPIONATIN E KOSOVËS NË SHENJËTARI 2012
REZULTATI I GARAVE NË KAMPIONATIN E KOSOVËS NË SHENJËTARI 2012 Prishtinë,06.1 0.20 12Sot, në Prishtinë, përfundoi Kampionati i Kosovës në shenjëtari në të dy
KAMPIONATI NË PROGRAMIN NDËRKOMBËTAR
KAMPIONATI NË PROGRAMIN NDËRKOMBËTAR Më 19.11.2011, në Poligonin e Shenjëtarisë në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, u
KUPA E PAVARËSISË
KUPA E PAVARËSISË Në kuadër të kremtimit të katërvjetorit të shpalljes së Pavarësisë të Republikës së Kosovës, në
Njoftim për mbajtjen e kuvendit të FSHK-së
Njoftim për mbajtjen e kuvendit të FSHK-së Këshilli drejtues i FSHSK-së, ka vendosur që më 20 tetor 2012, të mbajë Kuvendin zgjedhor të
Kupa Adem Jashari
Kupa Adem Jashari Kupa Adem Jashari 03.03.2012
KAMPIONATI VEROR PËR TË GJITHA KATEGORITË
KAMPIONATI VEROR PËR TË GJITHA KATEGORITË KAMPIONATI VEROR PËR TË GJITHA KATEGORITË, Prishtinë, 12.11.2011
KUPA REXHEP RAMAJ
KUPA REXHEP RAMAJ Në ftesë të Federatës Shqiptare të Qitjes Sportive, Reprezentacioni i Kosovës, më 05.02.2011 në