KAMPIONATI NË PROGRAMIN NDËRKOMBËTAR
KAMPIONATI NË PROGRAMIN NDËRKOMBËTAR
Më 19.11.2011, në Poligonin e Shenjëtarisë në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, u organizua Kampionati i Kosovës në qitje me pushkë dhe pistoletë ajrore në Programin ndërkombëtar për femra dhe mëshkuj.
 
Kampion të Kosovës për vitin 2011, u shpallën:
-          Drrilon Ibrahimi, nga KSH »Jeton Ramaj« nga Viti, në qitje me pushkë,
-          Safet Vehapi, nga KSH »Zenel Hajdini, nga Prishtina, në qitje me pistoletë,
-          Urata Rama, nga KSH »Jeton Ramaj« nga Vitia, në qitje me pushkë, dhe
-          Rumturije Rama, nga KSH »Jeton Ramaj« nga VitA, NË QITJE ME PISTOLETË.
List of videos
Raport për Lojërat Olimpike Verore Tokio 2020.
Raport për Lojërat Olimpike Verore Tokio 2020. Lënda: Raport për zhvillimin e ceremonisë solemne të nënshkrimit të kontratave me sportistët të
Kampionati i Republikës së Kosovës
Kampionati i Republikës së Kosovës Nënë organizimin e Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës,  sot në Prishtinë në pallatin e
RISI NË SHENJËTARI
RISI NË SHENJËTARI Viti 2013 është viti i zbatimit të legjislacionit  dhe i zhvillimit të Programit sportiv me futjen
REZULTATI I GARAVE NË KAMPIONATIN E KOSOVËS NË SHENJËTARI 2012
REZULTATI I GARAVE NË KAMPIONATIN E KOSOVËS NË SHENJËTARI 2012 Prishtinë,06.1 0.20 12Sot, në Prishtinë, përfundoi Kampionati i Kosovës në shenjëtari në të dy
KAMPIONATI NË PROGRAMIN NDËRKOMBËTAR
KAMPIONATI NË PROGRAMIN NDËRKOMBËTAR Më 19.11.2011, në Poligonin e Shenjëtarisë në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, u
KUPA E PAVARËSISË
KUPA E PAVARËSISË Në kuadër të kremtimit të katërvjetorit të shpalljes së Pavarësisë të Republikës së Kosovës, në
Nënë organizimin e Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës,  sot në Prishtinë në pallatin e Rinis dhe Sporteve në poligonin e shenjëtarisë u mbajt  “Kampionati i Republikës së Kosovës” në
Njoftim për aktivitetet e zhvilluara në Federatën e Shenjëtarisë Sportive të Kosovës në arenën ndërkombëtare.
Prishtinë, 11.02.2017Nën organizimin e Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës në Prishtinë, u mbajt gara Kupa “Pavarësia 9”, e cila është organizuar në kuadër të manifestimeve