KUPA E PAVARËSISË
KUPA E PAVARËSISË
Në kuadër të kremtimit të katërvjetorit të shpalljes së Pavarësisë të Republikës së Kosovës, në Prishtinë më 19.02.2011 uzhvillua gara në shenjëtari, në mes të Reprezentacioneve të Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë. Në Program ishin disiplinat ndërkombëtare në qitje me pushkë dhe pistoletë ajrore standarde për femra dhe mëshkuj.Në një organizim të mirë, Reprezentacioni i Shqipërisë dominoi në disiplinën në qitje me pistoletë për femra dhe mëshkuj. Vendi i në konkurencën individuale në qitje me pistoletë i takoi Lindita Kodrës më 379 rrathë, kurse në konkurencën e mëshkujve, vendin e parë e fitoi Arben Cerina me 581 rrathë, kurse në qitje me pushkë Mihaill Shishkov nga Maqedonia ishte i pari më 565 rrathë. Gëzim Hazrolli zuri vendin e dytë me 553 rrathë.
Tri vendët e para u shpërblyen me dhurata moste nga FSHSK-ja. Në fund, përfaqësuesit e Reprezentacionit Shqiptar dhe ai Magedonas lavdruar nikoqirin për mikpritje dhe organizim të mirë të garave.
List of videos
Raport për Lojërat Olimpike Verore Tokio 2020.
Raport për Lojërat Olimpike Verore Tokio 2020. Lënda: Raport për zhvillimin e ceremonisë solemne të nënshkrimit të kontratave me sportistët të
Kampionati i Republikës së Kosovës
Kampionati i Republikës së Kosovës Nënë organizimin e Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës,  sot në Prishtinë në pallatin e
RISI NË SHENJËTARI
RISI NË SHENJËTARI Viti 2013 është viti i zbatimit të legjislacionit  dhe i zhvillimit të Programit sportiv me futjen
REZULTATI I GARAVE NË KAMPIONATIN E KOSOVËS NË SHENJËTARI 2012
REZULTATI I GARAVE NË KAMPIONATIN E KOSOVËS NË SHENJËTARI 2012 Prishtinë,06.1 0.20 12Sot, në Prishtinë, përfundoi Kampionati i Kosovës në shenjëtari në të dy
KAMPIONATI NË PROGRAMIN NDËRKOMBËTAR
KAMPIONATI NË PROGRAMIN NDËRKOMBËTAR Më 19.11.2011, në Poligonin e Shenjëtarisë në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, u
KUPA E PAVARËSISË
KUPA E PAVARËSISË Në kuadër të kremtimit të katërvjetorit të shpalljes së Pavarësisë të Republikës së Kosovës, në
Nënë organizimin e Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës,  sot në Prishtinë në pallatin e Rinis dhe Sporteve në poligonin e shenjëtarisë u mbajt  “Kampionati i Republikës së Kosovës” në
Njoftim për aktivitetet e zhvilluara në Federatën e Shenjëtarisë Sportive të Kosovës në arenën ndërkombëtare.
Prishtinë, 11.02.2017Nën organizimin e Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës në Prishtinë, u mbajt gara Kupa “Pavarësia 9”, e cila është organizuar në kuadër të manifestimeve