KUPA REXHEP RAMAJ
KUPA REXHEP RAMAJ
Në ftesë të Federatës Shqiptare të Qitjes Sportive, Reprezentacioni i Kosovës, më 05.02.2011 në Tiranë, është zhvilluar gara në shenjëtari me titul Kupa »Rexhep Ramaj«, e cila, në shenjë ndërimi dhe rrespekti i kushtohet sportistit, profesorit dhe veprimtarit të madh Rexhep Ramaj. Në Program ishin disiplinat pushkë dhe pistoletë për femra dhe mëshkuj në programin ndërkombëtar. Gara u zhvillua në një atmosfer vëllazrore dhe sportive. Gjatë tërë garës dhe qendrimit në tiranë, ekipi kosovar shoqërohej nga udhëheqës dhe sportist nga Shqipëria.


Në disiplinat në qitje me pistoletë, femrat dhe mëshkujt e Reprezentacionit të Shqipërisë treguan rezultate të larta, kurse në atë në qitje me pushkë, dominuan femrat dhe mëshkujt ngaKosova.
List of videos
Raport për Lojërat Olimpike Verore Tokio 2020.
Raport për Lojërat Olimpike Verore Tokio 2020. Lënda: Raport për zhvillimin e ceremonisë solemne të nënshkrimit të kontratave me sportistët të
Kampionati i Republikës së Kosovës
Kampionati i Republikës së Kosovës Nënë organizimin e Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës,  sot në Prishtinë në pallatin e
RISI NË SHENJËTARI
RISI NË SHENJËTARI Viti 2013 është viti i zbatimit të legjislacionit  dhe i zhvillimit të Programit sportiv me futjen
REZULTATI I GARAVE NË KAMPIONATIN E KOSOVËS NË SHENJËTARI 2012
REZULTATI I GARAVE NË KAMPIONATIN E KOSOVËS NË SHENJËTARI 2012 Prishtinë,06.1 0.20 12Sot, në Prishtinë, përfundoi Kampionati i Kosovës në shenjëtari në të dy
KAMPIONATI NË PROGRAMIN NDËRKOMBËTAR
KAMPIONATI NË PROGRAMIN NDËRKOMBËTAR Më 19.11.2011, në Poligonin e Shenjëtarisë në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, u
KUPA E PAVARËSISË
KUPA E PAVARËSISË Në kuadër të kremtimit të katërvjetorit të shpalljes së Pavarësisë të Republikës së Kosovës, në
Nënë organizimin e Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës,  sot në Prishtinë në pallatin e Rinis dhe Sporteve në poligonin e shenjëtarisë u mbajt  “Kampionati i Republikës së Kosovës” në
Njoftim për aktivitetet e zhvilluara në Federatën e Shenjëtarisë Sportive të Kosovës në arenën ndërkombëtare.
Prishtinë, 11.02.2017Nën organizimin e Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës në Prishtinë, u mbajt gara Kupa “Pavarësia 9”, e cila është organizuar në kuadër të manifestimeve