REZULTATI I GARAVE NË KAMPIONATIN E KOSOVËS NË SHENJËTARI 2012
REZULTATI I GARAVE NË KAMPIONATIN E KOSOVËS NË SHENJËTARI 2012
Prishtinë,06.1 0.20 12
Sot, në Prishtinë, përfundoi Kampionati i Kosovës në shenjëtari në të dy Programet: vendor dhe ndërkombëtar. Në Programin vendor gara u zhvilluan në disiplinën qitje me pushkë ajrore serike 1 X 20 diabola për pionierë/re, juniorë/re, sendorë/re dhe veteran, si dhe në Programin ndërkombëtar në qitje me pushkë dhe pistoletë për femra dhe juniorë 1 X 40 diabola, kurse për sendorë 1 X 60 diabola. 
Në Kampionat morën pjesë klubet nga Prishtina: Dardania, Zenel Hajdini, Hajvalia dhe Polici, nga Skenderaj Drenica, nga Drenasi Besim Mala-Murrizi, nga Obiliqi Katana, nga Vitia Jeton Ramaj. 
Klubi më i suksesshëm ishte Klubi i shenjëtarëve Dardania nga Prishtina, i cili nga 12 fitoi 8 
medalje të arta. 
Më të mirët në çdo disiplinë u stolisën me medalje dhe Diploma. 
Me medalje të arta në qitje me pushkë ajrore 1 X 20 diabola, u stolisën: 
Veron Hasani, pionier, KSH Dardania, Era Vitia, pioniere,KSH Dardania, 
Albion Haxholli, junior, KSH Dasdania, Drenisha Suhagrll, juniore, KSH Drenica, Habib Ademi, sendor, KSH Dardania, Fexhrije, Begolli, sendore, KSH Dardania, Bejtullah Hasani, veteran, KSH Hajvalia 
Në qitje me pushkë dhe pistoletë ajrore standarde 1 X 40 diabola, medaljet e arta i fituan, Albion Haxholli, junior, pushkë, KSH Dardania, 
Nexhat Sahiti, junior, pistoletë, KSH Dardania, 
Lendita Qerimi, sendore, pushkë, KSH, Drenica, 
Kurse në qitje me pushkë dhe pistoletë ajrore standarde 1 X 60 diabola, vendët e para u 
takuan: 
Agron Mala, sendor, pushkë, KSH Besim Mala-Murrizi, Haki Raci, senio, pistoletë, KSH Hajvalia. 
Organizimi i garave u zhvillua sipas rregulloreve. 
Nga FSHSK-ja.
List of videos
Raport për Lojërat Olimpike Verore Tokio 2020.
Raport për Lojërat Olimpike Verore Tokio 2020. Lënda: Raport për zhvillimin e ceremonisë solemne të nënshkrimit të kontratave me sportistët të
Kampionati i Republikës së Kosovës
Kampionati i Republikës së Kosovës Nënë organizimin e Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës,  sot në Prishtinë në pallatin e
RISI NË SHENJËTARI
RISI NË SHENJËTARI Viti 2013 është viti i zbatimit të legjislacionit  dhe i zhvillimit të Programit sportiv me futjen
REZULTATI I GARAVE NË KAMPIONATIN E KOSOVËS NË SHENJËTARI 2012
REZULTATI I GARAVE NË KAMPIONATIN E KOSOVËS NË SHENJËTARI 2012 Prishtinë,06.1 0.20 12Sot, në Prishtinë, përfundoi Kampionati i Kosovës në shenjëtari në të dy
KAMPIONATI NË PROGRAMIN NDËRKOMBËTAR
KAMPIONATI NË PROGRAMIN NDËRKOMBËTAR Më 19.11.2011, në Poligonin e Shenjëtarisë në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, u
KUPA E PAVARËSISË
KUPA E PAVARËSISË Në kuadër të kremtimit të katërvjetorit të shpalljes së Pavarësisë të Republikës së Kosovës, në
Nënë organizimin e Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës,  sot në Prishtinë në pallatin e Rinis dhe Sporteve në poligonin e shenjëtarisë u mbajt  “Kampionati i Republikës së Kosovës” në
Njoftim për aktivitetet e zhvilluara në Federatën e Shenjëtarisë Sportive të Kosovës në arenën ndërkombëtare.
Prishtinë, 11.02.2017Nën organizimin e Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës në Prishtinë, u mbajt gara Kupa “Pavarësia 9”, e cila është organizuar në kuadër të manifestimeve