Raport për Lojërat Olimpike Verore Tokio 2020.
Raport për Lojërat Olimpike Verore Tokio 2020.
Lënda: Raport për zhvillimin e ceremonisë solemne të nënshkrimit të kontratave me sportistët të cilët
janë përfitues të Bursës Olimpike për Lojërat Olimpike Verore Tokio 2020.
Nga: Sekretari i FSHSK-së
Për: Këshillin Drejtues (FSHSK)
RAPORT
Nënë organizimin e Komitetit Olimpik të Kosovës, më datë 23 tetor 2017 në Prishtinë, në Hotel Sirius, u
mbajt ceremonia solemne e nënshkrimit të kontratave me sportistët të cilët janë përfitues të Bursës Olimpike
për Lojërat Olimpike Verore Tokio 2020.
Ceremoninë solemne e nënshkrimit të kontratave e hapi me një fjalë rasti Presidenti i Komitetit Olimpik
të Kosovës Z.Besim Hasani i cili përshëndeti të pranishmit dhe premtoj se KOK-i do të vazhdoj të
mbështes sportistët e dalluar dhe sportin në përgjithësi. Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës Z.Besim
Hasani, njëherit falënderoj Komitetin Olimpik Ndërkombëtar për mbështetje të vazhdueshëm në ngritjen
dhe zhvillimin e sportit në Kosovë.
Në ceremoninë solemne e nënshkrimit të kontratave nga Federata e Shenjëtarisë Sportive të Kosovës
(FSHSK) morën pjesë, Sekretari i Federatës Gjokë Shalaj, trajneret Haki Berisha dhe Afrim Hajdari, si dhe
garuesit e përfitimit të bursave Urata Rama dhe Drilon Ibrahimi.
Ndër përfituesit të Bursës Olimpike për Lojërat Olimpike Verore Tokio 2020 nga Federata e Shenjëtarisë
Sportive e Kosovës janë edhe dy garues tan të dalluar si qeshte Urata Rama dhe Drilon Ibrahimi, të cilët do
përfitoj nga 250 euro në muaj si mbështetje tre vjeçare për zhvillimin e aktiviteteve te tyre sportive.
Shpërndarja:
1. 1x1 Arkivit.
2. 10 x1 Këshillit Drejtues.
 
 
 
 
 
 
List of videos
Raport për Lojërat Olimpike Verore Tokio 2020.
Raport për Lojërat Olimpike Verore Tokio 2020. Lënda: Raport për zhvillimin e ceremonisë solemne të nënshkrimit të kontratave me sportistët të
Kampionati i Republikës së Kosovës
Kampionati i Republikës së Kosovës Nënë organizimin e Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës,  sot në Prishtinë në pallatin e
RISI NË SHENJËTARI
RISI NË SHENJËTARI Viti 2013 është viti i zbatimit të legjislacionit  dhe i zhvillimit të Programit sportiv me futjen
REZULTATI I GARAVE NË KAMPIONATIN E KOSOVËS NË SHENJËTARI 2012
REZULTATI I GARAVE NË KAMPIONATIN E KOSOVËS NË SHENJËTARI 2012 Prishtinë,06.1 0.20 12Sot, në Prishtinë, përfundoi Kampionati i Kosovës në shenjëtari në të dy
KAMPIONATI NË PROGRAMIN NDËRKOMBËTAR
KAMPIONATI NË PROGRAMIN NDËRKOMBËTAR Më 19.11.2011, në Poligonin e Shenjëtarisë në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, u
KUPA E PAVARËSISË
KUPA E PAVARËSISË Në kuadër të kremtimit të katërvjetorit të shpalljes së Pavarësisë të Republikës së Kosovës, në
Nënë organizimin e Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës,  sot në Prishtinë në pallatin e Rinis dhe Sporteve në poligonin e shenjëtarisë u mbajt  “Kampionati i Republikës së Kosovës” në
Njoftim për aktivitetet e zhvilluara në Federatën e Shenjëtarisë Sportive të Kosovës në arenën ndërkombëtare.
Prishtinë, 11.02.2017Nën organizimin e Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës në Prishtinë, u mbajt gara Kupa “Pavarësia 9”, e cila është organizuar në kuadër të manifestimeve