Garat e radhës
Garat e radhës
Me 24.03.2012, ne Viti zhvillohet Kupa Flakadani i Karadaku, e cila i kushtohet lëvizjes çlirimtare te anamoraves. Ne gare  do te marrin pjese klubet Dardania, Polici, Hajvali dhe Zenel Hajdini nga Prishtina, Drenica nga Skenderaj, Besim Malas-Murrizi nga Drenasi dhe Jeton Ramaj, nga Vitia. Gara zhvillohet ne qitje me pushke dhe pistolete per femra dhe meshkuj ne programin ndërkombëtar.
 Ne ftesë te Federatës Shqiptare te Qitjes Sportive, me 30 mars 2012, Reprezentacioni i Kosovës do te merr pjese ne Kupën Rexhep Ramaj qe do te zhvillohet ne Tirane. Gara i kushtohet profesorit dhe sportistit te madh te gjithanshëm Rexhep Ramaj.  
List of videos