Mynihu gati për Kupën e botës
Mynihu gati për Kupën e botës

 

Për sezonin e gjashtë radhazi dhe për herë të njëmbëdhjetë në dymbëdhjetë vitet e fundit, Kupa e Botës në ISSF do të mbahet në Mynih të Gjermanise,  ku edhe është selia e Federatës Ndërkombëtare të Shenjëtarisë. Garat do të mbahen nga 19 deri më 26 maj dhe do të marrin pjesë 738 garues nga 88 vende të ndryshme të botës.

Në këtë kupë botërore do të marrin pjesë edhe garuesit e Kosovës, nga të cilët priten rezultate të mira. 

List of videos