Njoftim për Kampionatin e Kosovës
Njoftim për Kampionatin e Kosovës

 

Federata e Shenjëtarisë e Kosovës, nesër më 14.10.2016, në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, organizon garën për Kampionatin e Kosovës në shenjëtari në të gjitha disiplinat dhe kategoritë.

Në këtë garë do të marrin pjesë klubet: Dardania, Hajvalia, Polici, Zenel Hajdini nga Prishtina, Drenica nga Skënderaj, Besim Mala nga Drenasi, Dëshmorët e Junikut nga Deçani, Jeton Rama nga Vitia, Katana nga Obiliqi, Dardania nga Kamenica dhe klubi i shenjëtarisë nga Malisheva.

 Gara fillon në orën 10:00. 

 
 
List of videos