Suksesi i rradhës i garuesit tonë
Suksesi i rradhës i garuesit tonë
11.06.2016, Rheinland – Pfalz, Gjermani
 
Garuesi i reprezentacionit të Republikës së Kosovës, Shyqeri Berisha, ka shënuar një sukses personal në karrierën e tij. Ai, bashkë me kolëgët e ekipit, kanë zënë vendin e parë në garën e shenjëtarisë, me armë zjarri, në disiplinën barkas 50 m. kalibri I vogël. 
Gara është mbajtur në Republikën e Rheinland – Pfalz, Gjermani. Përndryshe, Shyqeriu ka përfaqësuar Kosovën në disa gara ndërkombëtare dhe pritet shumë prej tij edhe në të ardhmën. 
 
 
List of videos