Për Ne
Për Ne
 MISIONI
 Aktivitetet organizative dhe sportive në shenjëtari,  kanë për qëllim organizimin e të rinjëve dhe të qytetarëve për tu njohur, shoqëruar në mes veti në vend dhe në Botë, si dhe për të sprovuar shkathtësitë e veta në garim me mocanikët e shteteve tjera. Shenjëtaria është dëshmuar si sport relaksues dhe qetësues, që ndikon pozitivisht në qëtsimin shpirtror dhe mu për këtë arësye është edhe shumë i dobishëm. Pregaditja e lartë fizike, qetësimi statik maksimal, koordinimi i të pamurit të shenjestrave, tërheqja e këmbzës në momentin e duhur, përshtatja me ndryshimet atmosferike të kohës në momentin e ushtrimit apo garimit, përbëjnë dhjetra elemente që duhet harmonizuar në të njëjtën kohë.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 KRYETARI
 
 Gëzim Hazrolli, kryetar i FSHSK-së
 
Adresa: Kuvendi i Bujanit nr.5, 10.000 Prishtinë, Kosovë,
Telefoni:   ,
Tel.Mob.: .
Fax:           ,
E-mail:
  
 
Organet Qeverisese
 
Kuvendi i Federatës së Shejtarisë:
  
Kuvendi i FSHSK-së  përbëhet nga dy (2) përfaqësues të anëtarëve të autorizuar të FSHSK-së (Klubeve), dhe nga një (1) përfaqësues i FSK-së, PK dhe PAK.
 
Këshilli Drejtues i Fedreatës së Shejtarisë:
 
Gëzim Hazrolli, Agron Jusufi, Haki Berisha, Agron Mala, Shefqet Ismajli, Bislim Musliu, Afrim Hajdari, Safet Qerimi, Arsim Shaqiri
 
Këshilli Mbikëqyrës:
 
 
Gjyqi i nderit:
 
 
Drejtori i kombtarës:
 
 
 
 
Historiku
 
 
Federata e Shenjëtarisë Sportive e Kosovës, FSHSK                                        
                                                                                                                       
Selia:          
 
1000 Prishtinë, Kosovë,                                                                    
 Rr, Agim Ramadani nr.43, Shtëpia e Sporteve.      
 
Themeluar më 26 Mars të vitit 1948, në Prishtinë. 
 
 Më poshtë gjeni aktet normative të federatës.
 
 
Raport për Lojërat Olimpike Verore Tokio 2020.
Raport për Lojërat Olimpike Verore Tokio 2020. Lënda: Raport për zhvillimin e ceremonisë solemne të nënshkrimit të kontratave me sportistët të
Kampionati i Republikës së Kosovës
Kampionati i Republikës së Kosovës Nënë organizimin e Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës,  sot në Prishtinë në pallatin e
RISI NË SHENJËTARI
RISI NË SHENJËTARI Viti 2013 është viti i zbatimit të legjislacionit  dhe i zhvillimit të Programit sportiv me futjen
REZULTATI I GARAVE NË KAMPIONATIN E KOSOVËS NË SHENJËTARI 2012
REZULTATI I GARAVE NË KAMPIONATIN E KOSOVËS NË SHENJËTARI 2012 Prishtinë,06.1 0.20 12Sot, në Prishtinë, përfundoi Kampionati i Kosovës në shenjëtari në të dy
KAMPIONATI NË PROGRAMIN NDËRKOMBËTAR
KAMPIONATI NË PROGRAMIN NDËRKOMBËTAR Më 19.11.2011, në Poligonin e Shenjëtarisë në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, u
KUPA E PAVARËSISË
KUPA E PAVARËSISË Në kuadër të kremtimit të katërvjetorit të shpalljes së Pavarësisë të Republikës së Kosovës, në